Yrselcenter logga

MottagningarYrselcenter Neurootologi Stockholm

Yrselcenter Neurootologi Stockholm


Yrselsjukvård är utmanande

Sedan över 20 år har jag arbetat med inriktningen mot människor med olika yrsel- och balanssjukdomar. Det har medfört många utmanande patientmöten. Yrsel kan ha många orsaker men de allra vanligaste orsakerna beror på felimpulser p g a skador och störningar i balanssinnet. Patienternas sjukhistoria brukar ofta ge vägledning men kan också vara ett helt opålitligt verktyg för att uppnå diagnos. Den säkraste diagnostiska tekniken är att analyser ögonrörelser. Ögonens rörelser är nämligen sammankopplade med alla balanssinnets delar oavsett om det rör sig om lossnade kristaller, stroke i lillhjärnan eller en tumör i det centrala nervsystemet.

Tack vare många års samarbete med svenska och utländska försäkringsbolag har vi kunnat utveckla ett management som vi tror hjälper våra patienter allra bäst och snabbast. Vårt sätt att utreda och behandla står sig väl i jämförelse med andra internationella yrselkliniker.

Mina kollegor och jag kan erbjuda en heltäckande och unik kompetens när det gäller diagnostik och behandling av alla typer av yrsel- och balansstörningar. Oavsett om det utlösande felet har uppkommit i ett öra, i hjärnan, i en av hjärnans nerver, i psyket eller om det beror på bristtillstånd, störningar i hjärtverksamheten eller ämnesomsättningen, eller en blandning av dessa orsaker.

dr Christian Geisler

leg läkare specialiserad i Hörsel- och balansrubbningar och Öron-näsa-hals sjukdomar.

Masterexamen sjukvårdsorganisation Handelshögskolan Stockholm

Christian-geisler-VC3-2009-1

En patient som beskrev sitt besök särskilt färgstarkt

Plötsligt en kväll började världen snurra.  Allt jag gjorde var att vända mig på sidan i sängen. Då försvann alla koordinater. Det var värre än en karusell, det snurrade i alla plan..

Den här patienten beskrev sitt besök på Yrselcenter Stockholm, läs inlägget