Yrselcenter logga

Kontakta oss

Använd kontaktformulär men skicka inte mejl

Vi följer gällande dataskyddsförordningen GDPR, den är till för att skydda dina personuppgifter. Vi besvarar därför inte mejl med personuppgifter och symtombeskrivningar från dig.

För att kunna identifiera dig behöver vi veta ditt personnummer, uppgifter om ditt försäkringsbolag och gärna datum för ditt senaste fysiska besök. Fyll i personuppgifter och all känslig information i vårt kontaktformulär. Ditt meddelanden går då till en säker server och kan bara läsas av din vårdgivare. Du får ett svar till din mejladress utan att någon känslig information står med.

Använd därför enbart kontaktformulären varje gång du vill nå oss via ett textmeddelande. Vi besvarar din fråga inom en eller några dagar.

 

Under juli 2024

Under semesterperioden juli 2024 är vår svarsservice låg eller sporadisk. Kontakta under denna period ditt försäkringsbolag för att få snabbaste möjliga hjälp.

 

Kontaktformulär för dig som redan är patient vid Yrselcenter

Kontaktformulär för nya och privatbetalande patienter

Yrselcenter telefon vxl 08-41020064

Vi tar inte längre emot förfrågningar per telefon. Istället ber vi dig fylla i ett kontaktformulär med beskrivningar av dina symtom. 

Knapp-val 1 Information om Yrselcenters verksamheter

Knapp-val 2 Information för privatbetalande med akut yrsel

Knapp-val 3 Information för privatbetalande med daglig yrsel sedan lång tid

Knapp-val 5 Telefontid för bokning och kontakt med balansläkare. Tisdagar och fredagar kl 09.00-09.30 (ingen service under juli 2024)